Disclaimer webshop
Disclaimer webshop

 

Disclaimer retourzending.
 
WE LEVEREN ZO SNEL ALS WE KUNNEN MAAR EEN LEVERTIJD IS NIET UITGESLOTEN. INDIEN U NIET BINNEN EEN WEEK EEN REACTIE VAN ONS HEBT DAN NEEM SVP CONTACT OP ! Mocht er ondanks onze zorg iets mis zijn met uw aankoop dan mag u zonder probleem ruilen. Uiteraard doen wij dan ons uiterste best om u een vergelijkbaar passend product te leveren van uw product als de gewenste maat niet meer verkrijgbaar is.
Wij berekenen een bijdrage van € 7,- in de verzendosten voor het verturen van een vervangend product. Ook de retourkosten zijn voor uw rekening. Verzending vindt plaats na retourontvangst van uw zending en ontvangst van de bijdrage in de verzendkosten.
 
Wettelijk heeft u een bedenktijd van 7 werkdagen om uw aankoop te annuleren. Een uitzondering geldt voor producten die speciaal voor u naar uw wensen zijn samengesteld. Uiteraard mag uw aankoop niet gebruikt zijn als u besluit uw aankoop terug te sturen. Wettelijk is ook vastgelegd dat de retourverzendkosten voor uw rekening zijn. Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons geweigerd. Bovendien is beschadiging of zoekraken van uw retour zending voor uw risico. Een degelijke verpakking beperkt uiteraard uw risico. Vergeet ook niet een notitie bij te sluiten met uw gegevens en de reden van de retourzending.
 
Wij wensen u veel plezier met uw Batooh Product.
 
Uw Batooh Nordic Sports Equipment Team
 
 
Tip : Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing !